Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 140˚ C (στον αέρα) Απλώνουμε σ' ενα ταψάκι 23εκ. τα μπισκότα. Τα ραντίζουμε με το αμαρέττο και τα αφήνουμε για λίγο.Λιώνουμε το βούτυρο και τη σοκολάτα σ' ένα bain-marie.Χωρίζουμε τους κρόκους από τα ασπράδια των αυγών. Χτυπάμε τα ασπράδια μέχρι να...