Καλύψτε το φρεσκοκομμένο αβοκάντο με λεμόνι για να μην ωριμάσει γρήγορα.
Ανακατεύουμε το κορν φλάουρ με δύο κουταλιές γάλα.
Σ' ένα κατσαρολάκι βράζουμε το νερό.
Χαμηλώνουμε τη φωτιά και ρίχνουμε μέσα την κουβερτούρα.
Ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει.
Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος πλήρης, το γάλα και το κακάο.
Ανακατεύουμε να ενωθούν καλά τα υλικά μας.
Προσθέτουμε το κονιάκ και στη συνέχεια το κορν φλάουρ.
Συνεχίζουμε το ανακάτεμμα μέχρι να γίνει το ρόφημά μας παχύρευστο.
Σερβίρουμε σε κούπες, κλείνουμε τα μάτια και απολαμβάνουμε.
Καλή απόλαυση!
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.