Για να πετύχει το κέικ πρέπει το αλεύρι να είναι κοσκινισμένο και ο φούρνος καλά προθερμασμένος. Μην να ανοίγετε πολλές φορές το φούρνο κατά τη διάρκεια του ψησίματος και ελέγχετε τη διαδικασία τοποθετώντας ένα μαχαίρι στο κέντρο της φόρμας.
Ας μαγειρέψουμε Εκτέλεση 55 λεπτά Βήμα 14 λεπτά Καθαρίστε και χοντροκόψτε όλα τα λαχανικά.Βήμα 23 λεπτά Βάλτε 1 κ.σ ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα και σε μέτρια φωτιά σοτάρετε το σκόρδο ψιλοκομμένο.Βήμα 33 λεπτά Προσθέστε τα λαχανικά, ρίξτε την κρέμα γάλακτος με το γάλα...