Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Αρχικά βάζουμε μία κατσαρόλα με νερό να βράζει. Εν τω μεταξύ κόβουμε το κολοκυθάκι και τη πιπεριά σε λεπτές λωρίδες. Βάζουμε ένα τηγάνι στη φωτιά να κάψει. Σοτάρουμε ελαφρά στο στακοβούτυρο τα λαχανικά. Βάζουμε τα μακαρόνια να βράσουν. Στη συνέχεια προσθέτουμε στο τηγάνι το...