Αφήστε τις μπριζόλες ή το κρέας γενικά να φτάσουν σε θερμοκρασία δωματίου πριν το καρύκευμα και το ψήσιμο στη σχάρα.
Μια παραλλαγή της πίτας Καισάρειας
Βρέχουμε ελαφρώς το περέκ και το διπλώνουμε στα δύο και μετά στα τέσσερα.
Παίρνει την μορφή κρέπας.
Το γεμίζουμε με: φέτα, ντομάτα κεφαλοτύρι και παστουρμά.
Στη συνέχεια, το τηγανίζουμε σε λίγο λάδι και το περέκ είναι έτοιμο.
Καλή όρεξη!
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.