Μια παραλλαγή της πίτας Καισάρειας
Βρέχουμε ελαφρώς το περέκ και το διπλώνουμε στα δύο και μετά στα τέσσερα.
Παίρνει την μορφή κρέπας.
Το γεμίζουμε με: φέτα, ντομάτα κεφαλοτύρι και παστουρμά.
Στη συνέχεια, το τηγανίζουμε σε λίγο λάδι και το περέκ είναι έτοιμο.
Καλή όρεξη!
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.