Για να μη μυρίσει το σπίτι όταν μαγειρεύετε κοτόπουλο, ρίξτε πάνω στο κοτόπουλο χυμό πορτοκάλι και βάλτε στην κοιλιά του μισό λεμόνι ή πορτοκάλι και φύλλα από φασκόμηλο.
Σ' ένα μπολ ανακατεύουμε τον κιμά με την πάπρικα και μισό κουταλάκι αλάτι.
Πλάθουμε τον κιμά σε τέσσερα μπιφτέκια.
Τηγανίζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι τα Burger ή τα ψήνουμε στο μπάρμπεκιου για 5 λεπτά από κάθε πλευρά.
Μόλις γυρίσουμε τα μπιφτέκια βάζουμε πάνω τους το τυρί για να λιώσει.
Κόβουμε τα ψωμάκια στα δύο και τα ζεσταίνουμε στην τοστιέρα ή στο μπάρμπεκιου.
Αλείφουμε τη βάση από τα ψωμάκια με Κέτσαπ, βάζουμε μαρούλι, τουρσί, μπιφτέκι, κρεμμύδι, καλύπτουμε με το άλλο ψωμάκι και σερβίρουμε.
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.