Οι περισσότεροι από εμάς κάνουμε αυτό το λάθος. Είναι προτιμότερο αν είναι λερωμένα τα προϊόντα σας να τα καθαρίσετε με ένα στεγνό πανί η χαρτί κουζίνας και έπειτα να τα βάλετε στο ψυγείο ή τα ντουλάπια σας. Το πλύσιμο μπορεί να αφαιρέσει τη φυσική άμυνα που έχουν ενάντια στην μούχλα και τη σήψη.
Σ' ένα μπολ ανακατεύουμε τον κιμά με την πάπρικα και μισό κουταλάκι αλάτι.
Πλάθουμε τον κιμά σε τέσσερα μπιφτέκια.
Τηγανίζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι τα Burger ή τα ψήνουμε στο μπάρμπεκιου για 5 λεπτά από κάθε πλευρά.
Μόλις γυρίσουμε τα μπιφτέκια βάζουμε πάνω τους το τυρί για να λιώσει.
Κόβουμε τα ψωμάκια στα δύο και τα ζεσταίνουμε στην τοστιέρα ή στο μπάρμπεκιου.
Αλείφουμε τη βάση από τα ψωμάκια με Κέτσαπ, βάζουμε μαρούλι, τουρσί, μπιφτέκι, κρεμμύδι, καλύπτουμε με το άλλο ψωμάκι και σερβίρουμε.
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.