Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Ζεσταίνουμε το φούρνο στους 200ο C.
Ανακατεύουμε την πέστο με τις ελιές, τα ψίχουλα και το ξύσμα του λεμονιού.
Λαδώνουμε ένα ταψάκι και στρώνουμε την πέρκα.
Βάζουμε πάνω το μείγμα πέστο και το πατάμε πάνω να πιάσει καλά.
Ψήνουμε για 15 λεπτά και σερβίρουμε συνοδεύοντας με ρύζι στον ατμό.
Καλή σας όρεξη!
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.