Για να σιτέψει το κρέας, το κόβουμε σε κομμάτια και το βάζουμε σε ένα μπολ με ελαιόλαδο και λίγο λεμόνι.
Το αφήνουμε για 2-3 ώρες ή περισσότερο (μέχρι και 24 ώρες) και μετά το ψήνουμε ή το βάζουμε στην κατάψυξη.
Σημείωση: Το ελαιόλαδο πρέπει να σκεπάζει το κρέας.
για 200 ml:
Βάζουμε σε μπεν μαρί την κουβερτούρα μαζί με τη μαργαρίνη για να λιώσουν.
Σε μια μπασίνα βάζουμε το ζαχαρούχο γάλα, το κακάο και την άχνη ζάχαρη και χτυπάμε καλά.
Αφήνουμε για λίγο την κουβερτούρα με το βιτάμ να κρυώσουν και μετά τα αναμειγνύουμε με τα υπόλοιπα υλικά.
Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε το τριμμένο ή αλεσμένο φουντούκι.
Ανακατεύουμε και πάλι, και η σπιτική πραλίνα φουντουκιού είναι έτοιμη! Απλά τέλειο!!!
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.