Αφήστε τις μπριζόλες ή το κρέας γενικά να φτάσουν σε θερμοκρασία δωματίου πριν το καρύκευμα και το ψήσιμο στη σχάρα.
Βάζουμε τις μπριζόλες σ' ένα μεγάλο τάπερ ή μπολ.
Ρίχνουμε από πάνω τους όλα τα υλικά και τις ανακατεύουμε για αρκετή ώρα πολύ καλά.
Τις σκεπάζουμε και τις τοποθετούμε στο ψυγείο για 4 ώρες ακριβώς.
Ανάβουμε το BBQ και ψήνουμε τις μπριζόλες για 5 λεπτά από κάθε πλευρά.
Σ' αυτό το σημείο μπορείτε να προσθέσετε λίγο αλάτι και λίγο λάϊμ ακομα.
Φροντίσετε μαζί με το κρέας να ψήσετε και τα κρεμμύδια γιατί θα προσδώσουν ακόμα καλύτερη γεύση.
Καλά τσικνίσματα!
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.