Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σοτάρουμε το κρεμμύδι με το ελαιόλαδο.
Προσθέτουμε το ζωμό, αφήνουμε να πάρει μια βράση.
Καθαρίζουμε και χοντροκόβουμε τα κάστανα, τα ρίχνουμε μέσα, προσθέτουμε τις σταφίδες και το αφήνουμε να πάρει άλλη μία βράση.
Σβήνουμε με το κρασί, ρίχνουμε το ζεστό νερό και το ρύζι, σκεπάζουμε και αφήνουμε, μέχρι να πιει τα υγρά του.
Είναι έτοιμο.
Το τρώμε μόνο του ή με παρέα (δηλαδή αν δεν είμαστε χορτοφάγοι, το συνοδεύουμε με το κρέας της αρεσκείας μας).
Καλή όρεξη!
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.