Κοτόπουλο Ginetta

Κοτόπουλο Ginetta

Από την ιστοσελίδα: http://www.toarkoudi.gr

Υλικά

  • 500 γρ. φιλέτο κοτόπουλο
  • ½ πράσινη και ½ κόκκινη πιπεριά
  • 200 γρ. μανιτάρια πλευρώτους
  • 1 φρέσκο κρεμμύδι
  • 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • 2 σφηνάκια κονιάκ
  • 2 φλ. τσαγιού αλεύρι
  • αλάτι

Οδηγίες παρασκευής

Η συνταγή μάς έρχεται από την Ιταλία και τη φίλη μας Ginetta - εξ' ου και το όνομα. Είναι εύκολη, νόστιμη και γρήγορη! Αλατοπιπερώνουμε τα πλευρώτους και τα ψήνουμε για λίγα λεπτά στο γκριλ. Κόβουμε το κοτόπουλο σε κυβάκια, το αλατίζουμε και το αλευρώνουμε. Ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και βάζουμε το κοτόπουλο. Μόλις ροδίσει, ρίχνουμε μέσα τις πιπεριές, τα μανιτάρια και το κρεμμύδι, αλλά δεν τα αφήνουμε να ψηθούν πολύ, θέλουμε να "κρατάνε". Σβήνουμε με το κονιάκ που μαζί με το αλεύρι θα κάνουν μια ελαφριά σαλτσούλα. Αν θέλουμε προσθέτουμε και λίγο αλάτι στο τέλος.

Καλή μας όρεξη!



Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.