Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Αρχικά κόβουμε τα κρέατα και το πράσο σε κομματάκια.
Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι και μετά ακολουθούν με σειρά προτεραιότητας το κρέας και το λουκάνικο.
Τα αφήνουμε για 5 λεπτά περίπου και μετά τα σβήνουμε με το κρασί.
Σε ένα δεύτερο τηγάνι τσιγαρίζουμε το πράσο, ώσπου να μαλακώσει.
Μόλις μαλακώσει το σβήνουμε με το κονιάκ.
Αφήνουμε και τα δύο τηγάνια στην φωτιά, να δέσουν τα υγρά τους για 2-3 λεπτά και έπειτα τα κατεβάζουμε.
Τοποθετούμε το κρέας και τα λουκάνικα σε ένα ταψί και πάνω τους τα πράσα.
Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, βετζέτα, μπούκοβο και λίγο νεράκι.
Ανακατεύουμε καλά και ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου για 2 ώρες.
Σερβίρουμε και καταναλώνουμε με μανία.
Καλή όρεξη!
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.