Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βράζουμε τα noodles σε μπόλικο ζεστό νερό με λίγο αλάτι, τα στραγγίζουμε και τα περνάμε κάτω από κρύο νερό, για να μην κολλήσουν.
Καθαρίζουμε τις καραβίδες από το καύκαλό τους και τη μαύρη γραμμή στη ράχη τους - το εντεράκι τους.
Μετά από αυτή την προετοιμασία φτιάχνουμε την κρέμα μαρουλιού.
Ζεσταίνουμε ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι, όπου σοτάρουμε το φρέσκο κρεμμυδάκι και το σκόρδο, ψιλοκομμένα.
Μόλις μαραθούν, προσθέτουμε το μαρούλι, το αφήνουμε να μαλακώσει για 3 λεπτά και βάζουμε και ψιλοκομμένο άνηθο.
Αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά και περιχύνουμε το περιεχόμενό του με το χυμό του λεμονιού.
Μόλις κρυώσουν τα λαχανικά, τα αλέθουμε στο blender και τα ανακατεύουμε με την κρέμα τυριού.
Συνεχίζουμε με τις καραβίδες, τις οποίες περιχύνουμε με χυμό λεμονιού και τις αλατοπιπερώνουμε.
Παίρνουμε βρασμένα noodles, 4-5 μαζί, και τα τυλίγουμε γύρω από κάθε μία καραβίδα.
Σε ένα τηγάνι με καυτό λάδι τις τηγανίζουμε για δευτερόλεπτα κι από τις δυο πλευρές και τις βγάζουμε να στραγγίσουν σε χαρτί κουζίνας.
Πώς σερβίρουμε… Μοιράζουμε την κρέμα μαρουλιού σε 4 βαθιά πιάτα.
Στο κέντρο κάθε πιάτου, στήνουμε τρεις-τρεις τις καραβίδες σε «πυραμίδες», τις οποίες στηρίζουμε μ' ένα ξύλινο σουβλάκι, όρθιο σαν ιστό στη μέση του πιάτου.
Τελειώνουμε τη διακόσμηση κάθε πιάτου με μαύρες «πινελιές» από χαβιάρι που "πετάμε" πάνω στην πράσινη κρέμα μαρουλιού και γύρω από το καραβιδογλυπτό! Καλή μας επιτυχία και καλή όρεξη!!!
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.