Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Για τη σαλάτα:
Προαιρετικά:
Για τη βινεγκρέτ:
Για τη σαλάτα:
Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά μαζί σε σαλατιέρα.
Για τη βινεγκρέτ:
Ξεφλουδίζουμε το αγγούρι. Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπλέντερ και χτυπάμε μέχρι να πολτοποιηθούν.
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.