Βγάλε το τσόφλι που έπεσε στο ασπράδι χρησιμοποιώντας το υπόλοιπο τσόφλι.
Αυτό το να πέφτει ένα κομματάκι από το τσόφλι μέσα στο μπολ με τα αυγά είναι ότι χειρότερο, μιας και παιδεύεσαι πόση ώρα για να το πιάσεις. Μπορείς όμως να πάρεις το υπόλοιπο από τσόφλι και απλά να το ψαρέψεις, χωρίς να λερώσεις και τα χέρια σου.
Ζυμώνουμε τον κιμά με το ψωμί, τα αυγά, το πράσο, τη φλούδα του πορτοκαλιού, λίγο λάδι, αλάτι, πιπέρι και ρίγανη.
Στη συνέχεια, προσθέτουμε τη σόδα και λίγο από το κρασί στο οποίο μουσκέψαμε το ψωμί.
Τηγανίζουμε με ελαιόλαδο και αφού σερβίρουμε ραντίζουμε με το λεμόνι.
Καλή μας όρεξη!
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.