Αφήστε τις μπριζόλες ή το κρέας γενικά να φτάσουν σε θερμοκρασία δωματίου πριν το καρύκευμα και το ψήσιμο στη σχάρα.
Ζυμώνουμε τον κιμά με το ψωμί, τα αυγά, το πράσο, τη φλούδα του πορτοκαλιού, λίγο λάδι, αλάτι, πιπέρι και ρίγανη.
Στη συνέχεια, προσθέτουμε τη σόδα και λίγο από το κρασί στο οποίο μουσκέψαμε το ψωμί.
Τηγανίζουμε με ελαιόλαδο και αφού σερβίρουμε ραντίζουμε με το λεμόνι.
Καλή μας όρεξη!
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.