Φριτάττα με αυγά, σπανάκι και φέτα

Φριτάττα με αυγά, σπανάκι και φέτα

Από την ιστοσελίδα: http://www.toarkoudi.gr

Υλικά

  • αυγά - 5
  • γάλα - 1/4 φλιτζανιού, με χαμηλά λιπαρά
  • φέτα - ¼ φλιτζανιού
  • τυρί - ¼ φλιτζανιού, τριμμένο
  • αλάτι - ¼ κ.γ.
  • πιπέρι - ¼ κ.σ. , φρεσκοτριμμένο, μαύρο
  • σπανάκι - 1 φλιτζάνι, φρέσκο, ψιλοκομμένο

Οδηγίες παρασκευής

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190 C.

Λαδώνουμε ελαφρώς μία ταρτιέρα ή ένα σκεύος για σουφλέ διαμέτρου 23 εκ.

και το αφήνουμε στην άκρη.

Σε μεσαίο μπολ,χτυπάμε με ένα σύρμα χειρός τα αυγά, το γάλα, το τυρί, τη φέτα,το αλάτικαι το πιπέρι.

Προσθέτουμε τη φέτα και το σπανάκι, ανακατεύουμε και βάζουμε το μίγμα στην ταρτιέρα.

Ψήνουμε για περίπου 25 λεπτά και αφήνουμε για 5 λεπτά να «σταθεί»  προτού σερβίρουμε.


Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.