Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Καθαρίζουμε από τα λέπια και τα εντόσθια τους σαργούς και τους χαράζουμε σε 1-2 σημεία από τη μία πλευρά. Καθαρίζουμε και κόβουμε στη μέση και στη συνέχεια σε ροδέλες την πιπεριά. Αλατοπιπερώνουμε τον σαργό μέσα- έξω και τοποθετούμε από ένα κομμάτι πιπεριά σε κάθε σχισμή που έχουμε χαράξει και μέσα στην κοιλιά του. Κόβουμε ένα τετράγωνο κομμάτι αλουμινόχαρτο (τόσο ώστε να μπορεί να καλύψει το σαργό γύρω γύρω) και το λαδώνουμε με λίγο ελαιόλαδο. Τοποθετούμε τον σαργό με την χαραγμένη πλευρά προς τα επάνω και διπλώνουμε τις άκρες του αλιμονόχαρτου σαν να κάνουμε ένα φάκελο. Ρίχνουμε από πάνω τις υπόλοιπες πιπεριές και τον μαϊντανό. Προσθέτουμε μέσα στο φάκελο μια φέτα λεμόνι, μισή χούφτα μαϊντανό και περιχύνουμε με το μισό κρασί. Κάνουμε το ίδιο και με τον δεύτερο σαργό. Κλείνουμε τους φακέλους από αλουμινόχαρτο και τους βάζουμε σε ένα ταψάκι και στη συνέχεια στο φούρνο. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς Κελσίου για 20-30 λεπτά. Σερβίρουμε και περιχύνουμε με λίγο ωμό ελαιόλαδο. Συνοδεύουμε με ένα παγωμένο λευκό ξηρό κρασί.
Καλή όρεξη!
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.