Για να πετύχει το κέικ πρέπει το αλεύρι να είναι κοσκινισμένο και ο φούρνος καλά προθερμασμένος. Μην να ανοίγετε πολλές φορές το φούρνο κατά τη διάρκεια του ψησίματος και ελέγχετε τη διαδικασία τοποθετώντας ένα μαχαίρι στο κέντρο της φόρμας.
Λαδώνουμε τη σχάρα με ένα πινέλο και τοποθετούμε πάνω της τα 3 κομμάτια κρέατος.
Η rare steak είναι έτοιμη πρώτη, καθώς την ψήνουμε και από τις 2 μεριές προσέχοντας να μην χάσει καθόλου από τους χυμούς της.
Στην συνέχεια, μπορούμε να βγάλουμε από τη φωτιά την medium steak.
Ηwell done steak παραμένει στη φωτιά την περισσότερη ώρα.
Σερβίρουμε την κάθε μπριζόλα ξεχωριστά, γαρνίροντας με πατάτα ψητή κομμένη στη μέση την οποίαπεριχύνουμε με τη sauce γιαουρτιού.
Στο υπόλοιπο του πιάτου βάζουμε το σκορδοβούτυρο και τέλος στολίζουμε με αρωματικά χόρτα.
Καλή όρεξη!
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.