Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να γίνει διάφανο και μαλακό, περίπου για 7 λεπτά.
Προσθέτουμε τον άνηθο και το σπανάκι και μαγειρεύουμε μέχρι να μαραθούν.
Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι.
Προσθέτουμε το ρύζι και ανακατεύουμε.
Ρίχνουμε μέσα στη κατσαρόλα το ζωμό κοτόπουλου ή νερό και αφήνουμε το μίγμα να βράσει.
Σερβίρουμε στίβοντας λίγο φρέσκο λεμόνι πάνω από το πιάτο.
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.