Για να γίνουν τραγανές οι πατάτες φούρνου, πανάρετέ τις με αλεύρι ή φρυγανιά στα οποία θα έχετε προσθέσει και λίγα μυρωδικά ή μπαχαρικά (θυμάρι, βασιλικό, κύμινο κ.λπ.) και λίγο αλάτι. Μετά, βάλτε τις στο ταψί με ελαιόλαδο ή λίγο βούτυρο και ανακατέψτε τις. Κατά τη διάρκεια του ψησίματος ανακατέψτε άλλη μία φορά.
Βάζουμε το αλεύρι σε ένα μπολ, εκεί σπάμε ένα αυγό, ρίχνουμε αλάτι, νερό και ανακατεύουμε, μέχρι να γίνει χυλός.
Βουτυρώνουμε το ταψάκι και στρώνουμε μέσα του το χυλό. Πάνω του τρίβουμε την φέτα και το κασέρι. Πιπερώνουμε και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 1 ώρα, περίπου στους 180 βαθμούς Κελσίου. Δέκα λεπτά πριν να ναι έτοιμο, ρίχνουμε λίγη ρίγανη.
Καλή όρεξη!
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.