Σαγανάκι με θαλασσινά και φέτα

Σαγανάκι με θαλασσινά και φέτα

Από την ιστοσελίδα: http://www.toarkoudi.gr

Υλικά

  • 10 χτένια
  • 10 καλογριές
  • 10 γαρίδες-γάμπαρη
  • 10 μικρά κρεμμυδάκια κοκκάρι
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
  • 1 ντομάτα μεγάλη ψιλοκομμένη
  • 100 γραμ. φέτα
  • λίγο μαϊντανό
  • ελαιόλαδο
  • λίγο ούζο
  • αλάτι
  • πιπέρι


Οδηγίες παρασκευής

Αλατοπιπερώνουμε λίγο ελαιόλαδο Μυτιλήνης και τσιγαρίζουμε για 2 λεπτά τα χτένια και τις γαρίδες.

Προσθέτουμε το ούζο και ανάβουμε φωτιά, το κάνουμε φλαμπέ.

Όταν καίει, προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια και το σκόρδο και ροδίζουμε για 1-2 λεπτά.

Στη συνέχεια προσθέτουμε την ψιλοκομμένη ντομάτα και αφού βράσει 3-4 λεπτά, βάζουμε την φέτα κομμένη σε κυβάκια.

Όταν αρχίσει να λιώνει η φέτα, αποσύρουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Καλή όρεξη!


Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.