Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Αρχικά τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκορδάκι στο λάδι της κονσέρβας.
Έπειτα, ρίχνουμε τις αντσούγιες, τις ελιές και τον τόνο και περιμένουμε να τσιγαριστούν και αυτά με την σειρά τους.
Αμέσως μετά, κόβουμε την πιπεριά, την ντομάτα σε κομματάκια και την προσθέτουμε στη σάλτσα.
Ακόμη, συμπληρώνουμε νερό και τα μπαχαρικά.
Βράζουμε την σάλτσα για 10 με 15 λεπτά.
Παράλληλα βράζουμε και τα μακαρόνια.
Τέλος, σουρώνουμε τα μακαρόνια και τα ανακατεύουμε με την σάλτσα.
Σερβίρουμε σε μεγάλη πιατέλα, πουδράρουμε με τον μαϊντανό και τρώμε.
Καλή όρεξη!
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.