Αφήστε τις μπριζόλες ή το κρέας γενικά να φτάσουν σε θερμοκρασία δωματίου πριν το καρύκευμα και το ψήσιμο στη σχάρα.
Η σαγκρία είναι ποτό, σήμα κατατεθέν της Ισπανίας, γνωστό όμως σε όλο τον κόσμο.
Μοιραία λοιπόν, σαν-σανγκρίες υπάρχουν πολλές, η αυθεντική, όμως, είναι πραγματικά μία.
Αυτή που δοκίμασε το Νηστικό Αρκούδι σε ένα από τα ταξίδι του στην Ιβηρική.
Βάζουμε σε μία μεγάλη γαβάθα την ζάχαρη, το κρασί, το τριπλ σεκ, το τζιν, το ουίσκυ, το χυμό πορτοκάλι, το χυμό λεμόνι και την πορτοκαλάδα.
Ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει η ζάχαρη.
Προσθέτουμε τις φέτες και τα κομμάτια φρούτων.
Αφήνουμε 5-6 ώρες στο ψυγείο για να παγώσει και να δώσουν τα φρούτα τις μυρωδιές τους.
Σερβίρουμε με πάγο και προσθέτουμε και κομμάτια από τα φρούτα σε κάθε ποτήρι.
Μπορούμε να την πιούμε πριν ή μετά το φαί.
Προσοχή! Αν και δεν της φαίνεται, "βαράει".
Στην υγειά!
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.