Κολοκυθάκια με κόκκινη σάλτσα και μοσχαρίσιο κιμά

Κολοκυθάκια με κόκκινη σάλτσα και μοσχαρίσιο κιμά

Από την ιστοσελίδα: http://www.toarkoudi.gr

Υλικά

  • κολοκύθι - 6
  • μοσχάρι - 200 γρ κιμά
  • φρυγανιά (τριμμένη) - 50 γρ
  • αβγά - 1
  • σκόρδο - 1 σκελίδα
  • μαϊντανός -
  • παρμεζάνα - 100 γρ τριμμένη
  • ντοματοχυμός
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι

Οδηγίες παρασκευής

Πλένουμε, κόβουμε τις άκρες και στη συνέχεια σε κομμάτια τα κολοκυθάκια.

Απαλά αφαιρούμε το εσωτερικό με ένα μαχαίρι.

Ρίχνουμε στο μίξερ το μαϊντανό, το σκόρδο και τη φρυγανιά.

Σ' ένα μπολ ανακατεύουμε με τα χέρια μας το μίγμα από το μίξερ μαζί με το κιμά, το αυγό, το τυρί.

Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.

Γεμίζουμε τα κολοκυθάκια με τη γέμιση και τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα με ελαιόλαδο.

Σε μέτρια φωτιά, μαγειρεύουμε τα κολοκυθάκια.

Όταν μαλακώσουν, χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία και προσθέτουμε σάλτσα ντομάτας και αν είναι απαραίτητο λίγο νερό.


Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.