Αφήστε τις μπριζόλες ή το κρέας γενικά να φτάσουν σε θερμοκρασία δωματίου πριν το καρύκευμα και το ψήσιμο στη σχάρα.
Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι διαμέτρου 20 εκ.
σε μέτρια φωτιά.
Σπάμε τ' αυγά σ' ένα μπολ και τα ανακατεύουμε με την παρμεζάνα, τα φύλλα μαϊντανού, λίγο αλάτι και πιπέρι.
Ρίχνουμε στο τηγάνι το ένα κουταλάκι βούτυρο και μόλις αφρίσει- να μην γίνει καφέ- προσθέτουμε τα αυγά μας.
Ταχτοποιούμε με μια ξύλινη κουτάλα την ομελέτα και την ψήνουμε 2-3 λεπτά μέχρι να δείχνει αφράτη.
Στη συνέχεια την τουμπάρουμε σ' ένα πιάτο και κρατώντας χαρτί κουζίνας για να μην καούμε τη διπλώνουμε όπως στη φωτογραφία.
Τοποθετούμε πάνω της το υπόλοιπο βούτυρο και πασπαλίζουμε με σχοινόπρασο , λίγο σπασμένο πιπέρι γύρω από την ομελέτα στο πιάτο και σερβίρουμε.
Καλή σας όρεξη!
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.