Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Κόβουμε τα κρεμμύδια και τα σοτάρουμε με λίγο ελαιόλαδο σε μια μεγάλη κατσαρόλα μέχρι να μαλακώσουν.
Ταυτόχρονα, ψήνουμε τα λουκάνικα σε ξεχωριστό τηγάνι.
Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο σκόρδο, τους σπόρους μάραθου και την πάπρικα στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε για περίπου ένα λεπτό ακόμη.
Προσθέτουμε τα λουκάνικα, το χυμό ντομάτας και το ζωμό κότας.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί.
Προσθέτουμε τις φακές και μαγειρεύουμε σε χαμηλή θερμοκρασία μέχρι η σάλτσα να έχει ελαφρώς μειωθεί και οι φακές να έχουν μαγειρευτεί, περίπου για 40 λεπτά.
Σερβίρουμε το φαγητό και γαρνίρουμε από πάνω με ψιλοκομμένο μαϊντανό και άφθονο μαύρο πιπέρι.
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.