Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Καθαρίζουμε τις γαρίδες από τα κεφάλια και τα τσόφλια. Τις αλατίζουμε και τις σοτάρουμε σε λίγο ελαιόλαδο για ένα λεπτό από την κάθε πλευρά.
Λιώνουμε το βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι σε χαμηλή φωτιά. Προσθέτουμε το γάλα ανακατεύοντας. Προσθέτουμε και την φέτα συνεχίζοντας το ανακάτεμα, μέχρι να λιώσει και να γίνει η σάλτσα ομοιόμορφη.
Σερβίρουμε σε ένα πιάτο, πρώτα τη σως φέτας και τοποθετούμε από πάνω τις γαρίδες. Τέλος ψιλοκόβουμε λίγο σχοινόπρασο ή μαϊντανό για να χρωματίσουμε το πιάτο.
Καλή όρεξη!
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.