Μπορείτε να διατηρήσετε το λάχανο φρέσκο περισσότερο καιρό κόβοντας το κοτσάνι του σε βάθος 2 εκ. και τοποθετώντας μια βρεγμένη χαρτοπετσέτα.
Σε αλατισμένο νερό βράζουμε τις πέννες, μέχρι να γίνουν al dente. Αμέσως μετά, τις σουρώνουμε και τις στραγγίζουμε.
Στο μεταξύ σε ένα τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι, μέχρι να ροδίσει.
Προσθέτουμε τον τόνο και την κάππαρη και αφήνουμε για 1’-2’.
Περιχύνουμε τα μακαρόνια με το μείγμα του τόνου και ανακατεύουμε καλά.
Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με ψιλοκομμένο μαϊντανό και αρκετό φρέσκο τριμμένο πιπέρι.
Καλή όρεξη!
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.