Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Ετοιμάζουμε τη ζύμη για πίτσα.
Για περισσότερες πληροφορίες δείτε στις " Παρόμοιες Συνταγές" τη συνταγή « Πίτσα σε φούρνο με ξύλα».
Στρώνουμε πρώτα την σάλτσα ντομάτα και μετά ένα μπαμπάτσικo μείγμα άσπρης και κίτρινης mozzarella.
Από πάνω βάζουμε τις ελιές ψιλοκομμένες και τις στέλνουμε στο φούρνο με το μαγικό μας χεράκι για 7 περίπου λεπτά.
Μόλις είναι έτοιμη, προσθέτουμε τα μανιτάρια σε όλη την περιφέρεια της, την γαλοπούλα και την πιπεριά.
Πασπαλίζουμε με ρίγανη και μαϊντανό.
Καλή όρεξη!
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.