Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Χτυπάμε μαζί το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν και το χωρίζουμε σε 4 μπολ.
Προσθέτουμε 2 μπάλες παγωτού στο κάθε ένα και 2,5 στο μπολ μέντας.
Επίσης προσθέτουμε στο 1 μπολ το κακάο, στο δεύτερο τις σταγόνες μέντας και στο τρίτο τη βανίλια και ανακατεύουμε.
Πλάθουμε σε μικρά μπαλάκια και τα βάζουμε στο ψυγείο για 10' Για την επικάλυψη: Λιώνουμε τα τσιπς σοκολάτας και την παραφίνη σε μπεν μαρί.
Βάζουμε οδοντογλυφίδες στις μπαλίτσες και τις βουτάμε στη λιωμένη σοκολάτα.
Τις αφήνουμε να στεγνώσουν πάνω σε αλουμινόχαρτο ή σε λαδόκολα.
Βγάζουμε τις οδοντογλυφίδες και καλύπτουμε τα σημεία που δεν έχουν σοκολάτα.
Διατηρούμε στο ψυγείο για εβδομάδες σε ένα καλά κλεισμένο δοχείο.
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.