Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Χτυπάμε μαζί το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν και το χωρίζουμε σε 4 μπολ.
Προσθέτουμε 2 μπάλες παγωτού στο κάθε ένα και 2,5 στο μπολ μέντας.
Επίσης προσθέτουμε στο 1 μπολ το κακάο, στο δεύτερο τις σταγόνες μέντας και στο τρίτο τη βανίλια και ανακατεύουμε.
Πλάθουμε σε μικρά μπαλάκια και τα βάζουμε στο ψυγείο για 10' Για την επικάλυψη: Λιώνουμε τα τσιπς σοκολάτας και την παραφίνη σε μπεν μαρί.
Βάζουμε οδοντογλυφίδες στις μπαλίτσες και τις βουτάμε στη λιωμένη σοκολάτα.
Τις αφήνουμε να στεγνώσουν πάνω σε αλουμινόχαρτο ή σε λαδόκολα.
Βγάζουμε τις οδοντογλυφίδες και καλύπτουμε τα σημεία που δεν έχουν σοκολάτα.
Διατηρούμε στο ψυγείο για εβδομάδες σε ένα καλά κλεισμένο δοχείο.
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.