Μοσχάρι με κράνα

Μοσχάρι με κράνα

Από την ιστοσελίδα: http://www.toarkoudi.gr

Υλικά

  • 1 μοσχαρίσιο φιλέτο
  • 100 γρ. κάστανα καθαρισμένα
  • 100 γρ. αποξηραμένα κράνα (cranberries) ή φρέσκα βατόμουρα
  • ελάχιστη μαργαρίνη
  • 1 σφηνάκι vodka
  • 150 ml χυμό κράνα (cranberries)
  • 1 κουτ. σούπας κρέμα γάλακτος
  • αλάτι κατά βούληση
  • πιπέρι κατά βούληση
  • νερό κατά βούληση


Οδηγίες παρασκευής

Κόβουμε το φιλέτο στα τέσσερα.

Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε λίγη μαργαρίνη και το θωρακίζουμε, να πάρει χρώμα απ' έξω, να μείνει ζουμερό από μέσα.

Βάζουμε και τα κάστανα, λίγο νερό και αλατοπιπερώνουμε.

Περιχύνουμε με βότκα και προσθέτουμε τα κράνα (ή τα βατόμουρα) μαζί με το χυμό.

Αφήνουμε ένα τεταρτάκι να μαγειρευτεί σε μέτρια φωτιά και αν χρειαστεί προσθέτουμε νερό.

Την ώρα του σερβιρίσματος, προσθέτουμε λίγη κρέμα γάλακτος.

Μμμμμ!


Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.