Για τη σούπα:
Για το σερβίρισμα:
Για τη σούπα:
Βάζουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και τα πολτοποιούμε, μέχρι να γίνει μια λεία βελουτέ σούπα. Αν χρειάζεται προσθέτουμε λίγο γάλα, για να γίνει πιο ρευστή η σούπα. Αφήνουμε τη σούπα στο ψυγείο για 1 ώρα τουλάχιστον να κρυώσει καλά πριν σερβίρουμε.
Για το σερβίρισμα:
Μοιράζουμε τη σούπα σε μπολ. Βάζουμε στο κέντρο τις αγκινάρες, το δυόσμο, τους σπόρους κολοκύθας, περιχύνουμε με λίγες σταγόνες ελαιόλαδο, λίγο μπούκοβο και σερβίρουμε.
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.