Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Σε μια βαθιά κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το αλεύρι με το ελαιόλαδο. Προσοχή γιατί θέλει καλό ανακάτεμα για να μην σβολιάσει το αλεύρι. Προσθέτουμε το κρεμμύδι το οποίο αφήνουμε επίσης να τσιγαριστεί, μέχρι να ξανθύνει λίγο. Προσθέτουμε νερό, τις πατάτες κομμένες σε μεγάλα κομμάτια, τα καρότα κομμένα σε ροδέλες, αλάτι και πιπέρι. Βράζουμε για 20 λεπτά. Μόλις περάσουν τα 20 λεπτά προσθέτουμε τα ψάρια και τις γαρίδες καθαρισμένα. Προσέχουμε, ώστε όλα τα ψάρια να είναι μέσα στο νερό για να βράσουν ομοιόμορφα. Βράζουμε την σούπα για 10-12 λεπτά ακόμη. Σερβίρεται ζεστή με λίγο λεμόνι.
Καλή όρεξη ιστιοπλόοι!
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.