Για να μη μαυρίσουν οι αγκινάρες στο βράσιμο την ώρα που βράζουν ρίξτε μέσα στην κατσαρόλα μία κουταλιά ζάχαρη και λίγο ξίδι.
Κόβουμε το φιλέτο αρνιού σε μικρά κομμάτια.
Τα αλευρώνουμε και τα σοτάρουμε σε καυτό ελαιόλαδο.
Μόλις πάρουν χρώμα τα σβήνουμε με το κρασί.
Περιμένουμε να εξατμισθεί και προσθέτουμε το μέλι, το θυμάρι, αλάτι και πιπέρι.
Σ' ένα δεύτερο τηγάνι σοτάρουμε τις πιπεριές και τα καρότα και μόλις μαλακώσουν, ρίχνουμε μέσα και τις ταλιατέλες.
Σερβίρουμε κατά βούληση κι αν θέλουμε γαρνίρουμε μ' ένα κλαδάκι φρέσκο θυμάρι.
Καλή μας όρεξη!
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.