Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Αρχικά, ετοιμάζουμε τα υλικά.
Κόβουμε το βάτο σε μερίδες, την πεσκανδρίτσα και την πέρκα σε μεγάλα κομμάτια.
Σε ένα τηγάνι βάζουμε όλα τα ψάρια, εκτός από τις γαρίδες, για να βράσουν.
Έτσι, προσθέτουμε ένα ποτήρι νερό, το χυμό του λεμονιού, το καρότο, τις πιπεριές, αλάτι και λάδι.
Μόλις αρχίσει ο βρασμός, γυρίζουμε το βάτο και από την άλλη μεριά, γιατί έχει μεγάλη επιφάνεια.
Βράζουμε το φαγητό για 5 με 10 λεπτά.
Στη συνέχεια, ρίχνουμε και τις γαρίδες και περιμένουμε, μέχρι να αλλάξουν χρώμα, δηλαδή 1-2 λεπτά.
Το σαγανάκι τουρλουμπούκι είναι έτοιμο και το σερβίρουμε σε ένα μεγάλο πιάτο, για να το χωράει.
Πασπαλίζουμε με το μαϊντανό και δοκιμάζουμε όλοι μαζί.
Καλή όρεξη!
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.