Για να μη μαυρίσουν οι αγκινάρες στο βράσιμο την ώρα που βράζουν ρίξτε μέσα στην κατσαρόλα μία κουταλιά ζάχαρη και λίγο ξίδι.
Μαγειρεύουμε το ρύζι σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία.
Σουρώνουμε και το αφήνουμε να κρυώσει.
Πλένουμε και κόβουμε τις ντομάτες σε μικρούς κύβους.
Ψιλικόβουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια και το δυόσμο.
Σε ένα μπολ, βάζουμε μαζί το χυμό λεμονιού και το ελαιόλαδο.
Προοσθέτουμε το γιαούρτικαι ανακατεύουμε.
Ρίχνουμε το ρύζι και προσθέτουμε τα λαχανικά και το δυόσμο.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και σερβίρουμε.
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.