Για να γίνουν τραγανές οι πατάτες φούρνου, πανάρετέ τις με αλεύρι ή φρυγανιά στα οποία θα έχετε προσθέσει και λίγα μυρωδικά ή μπαχαρικά (θυμάρι, βασιλικό, κύμινο κ.λπ.) και λίγο αλάτι. Μετά, βάλτε τις στο ταψί με ελαιόλαδο ή λίγο βούτυρο και ανακατέψτε τις. Κατά τη διάρκεια του ψησίματος ανακατέψτε άλλη μία φορά.
Μαγειρεύουμε το ρύζι σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία.
Σουρώνουμε και το αφήνουμε να κρυώσει.
Πλένουμε και κόβουμε τις ντομάτες σε μικρούς κύβους.
Ψιλικόβουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια και το δυόσμο.
Σε ένα μπολ, βάζουμε μαζί το χυμό λεμονιού και το ελαιόλαδο.
Προοσθέτουμε το γιαούρτικαι ανακατεύουμε.
Ρίχνουμε το ρύζι και προσθέτουμε τα λαχανικά και το δυόσμο.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και σερβίρουμε.
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.