Αυγά με μπέικον πάνω σε φέτα ψωμιού

Αυγά με μπέικον πάνω σε φέτα ψωμιού

Από την ιστοσελίδα: http://www.toarkoudi.gr

Υλικά

  • 4 κομμάτια ψωμί
  • 8 φέτες μπέικον
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 1 πρέζα πιπέρι
  • 4 αυγά

Οδηγίες παρασκευής

Πρώτα απ 'όλα παίρνουμε ένα ποτήρι και κόβουμε μια τρύπα στο κέντρο κάθε φέτας ψωμιού.

Ψήνουμε ελαφρά το ψωμί στην τοστιέρα, για να γίνει λίγο πιο σκληρό ή μπορούμε απλά να το τηγανίσουμε για λίγο στο τηγάνι . Μπορούμε επίσης να τηγανίζουμε και το μπέικον για λίγο.

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180C .

Απλώνουμε το ψωμί σε ένα ταψί και από πάνω βάζουμε το μπέικον πατώντας το στο κέντρο μέσα στην τρύπα για να δημιουργηθεί μια βάση.

Όταν ζεσταθεί καλά ο φούρνος σπάμε τα αυγά και τα βάζουμε από πάνω στο σημείο που είναι οι τρύπες.

Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και βάζουμε το ταψί στο φούρνο.

Ψήνουμε 10-20 λεπτά ανάλογα με το πόσο μαγειρεμένα θέλουμε τα αυγά μας.

Όταν σερβίρουμε πασπαλίζουμε με οποιοδήποτε πράσινο λαχανικό για μια δροσερή νότα στο φαγητό μας.



Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.