Αφήστε τις μπριζόλες ή το κρέας γενικά να φτάσουν σε θερμοκρασία δωματίου πριν το καρύκευμα και το ψήσιμο στη σχάρα.
Πρώτα απ 'όλα παίρνουμε ένα ποτήρι και κόβουμε μια τρύπα στο κέντρο κάθε φέτας ψωμιού.
Ψήνουμε ελαφρά το ψωμί στην τοστιέρα, για να γίνει λίγο πιο σκληρό ή μπορούμε απλά να το τηγανίσουμε για λίγο στο τηγάνι . Μπορούμε επίσης να τηγανίζουμε και το μπέικον για λίγο.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180C .
Απλώνουμε το ψωμί σε ένα ταψί και από πάνω βάζουμε το μπέικον πατώντας το στο κέντρο μέσα στην τρύπα για να δημιουργηθεί μια βάση.
Όταν ζεσταθεί καλά ο φούρνος σπάμε τα αυγά και τα βάζουμε από πάνω στο σημείο που είναι οι τρύπες.
Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και βάζουμε το ταψί στο φούρνο.
Ψήνουμε 10-20 λεπτά ανάλογα με το πόσο μαγειρεμένα θέλουμε τα αυγά μας.
Όταν σερβίρουμε πασπαλίζουμε με οποιοδήποτε πράσινο λαχανικό για μια δροσερή νότα στο φαγητό μας.
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.