Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Αφού καθαρίσουμε το γαύρο (κεφάλι, κόκκαλο, ουρά) τον ψιλοκόβουμε, όπως και όλα τα υπόλοιπα υλικά (κρεμμυδάκι, άνηθο, μαϊντανό).
Στη συνέχεια, τα βάζουμε σε ένα μπολ, προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το αλάτι, το πιπέρι και ανακατεύουμε καλά. Έπειτα, πλάθουμε τις κεφτέδες, τους αλευρώνουμε και τους τηγανίζουμε στο σπορέλαιο για 10 λεπτά σε μέτρια φωτιά.
Όταν ροδίσουν, είναι έτοιμοι για φάγωμα!
Καλή μας όρεξη!!!
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.