Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά όλα τα λαχανικά .
Σε ένα μεγάλο μπόλ ρίχνουμε την κόκκινη κολοκύθα, ψιλοκομμένα τα κρεμμυδάκια, τον άνηβο, την τρέβλα, τριμμένο στον τρίφτη το κρεμμύδι, προσθέτουμε τα αυγά, το γάλα, το αλεύρι, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε να ενωθούν καλά όλα τα υλικά και να κάνουν έναν σφιχτό χυλό.
Βάζουμε στη φωτιά το τηγάνι με μπόλικο λάδι και μόλις κάψει γεμίζουμε ένα κουτάλι σούπας και το αδειάζουμε μέσα.
Συνεχίζουμε το ίδιο μέχρι να τελειώσει ο χυλός.
Τα κεφτεδάκια είναι έτοιμα μόλις ροδίσουν και από τις δύο πλευρές.
Καλή επιτυχία !
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.