Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά όλα τα λαχανικά .
Σε ένα μεγάλο μπόλ ρίχνουμε την κόκκινη κολοκύθα, ψιλοκομμένα τα κρεμμυδάκια, τον άνηβο, την τρέβλα, τριμμένο στον τρίφτη το κρεμμύδι, προσθέτουμε τα αυγά, το γάλα, το αλεύρι, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε να ενωθούν καλά όλα τα υλικά και να κάνουν έναν σφιχτό χυλό.
Βάζουμε στη φωτιά το τηγάνι με μπόλικο λάδι και μόλις κάψει γεμίζουμε ένα κουτάλι σούπας και το αδειάζουμε μέσα.
Συνεχίζουμε το ίδιο μέχρι να τελειώσει ο χυλός.
Τα κεφτεδάκια είναι έτοιμα μόλις ροδίσουν και από τις δύο πλευρές.
Καλή επιτυχία !
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.