Προσθέτετε λίγη μπύρα στο μίγμα της κρέπας, την κάνει αέρινη, ελαστική και βοηθά να απορροφηθεί η σως, η μαρμελάδα ή το σιρόπι με την οποία θα την περιχύσετε.
Βάζουμε μία μεγάλη κατσαρόλαμε νερόνα βράσει.
Μόλις αρχίσει ο βρασμός, χαμηλώνουμετη φωτιά.
Προσθέτουμε το λευκό ξύδικαι ποσάρουμε τα αυγά.
Μόλις είναι έτοιμα (μετά από περίπου 2') τα αποσύρουμε με προσεκτικά με τρυπητή κουτάλακαι τα αφήνουμε σε ένα πιάτο καλυμμένο με χαρτί κουζίνας.
Αφήνουμε το νερό νασιγοβράζει.
Αλείφουμε το ψωμίμε ελαιόλαδοκαι το φρυγανίζουμε για λίγοστο γκρίλ.
Εναλλακτικά, το φρυγανίζουμε πρώτα σε φρυγανιέρακαι το αλείφουμε μεβούτυρο.
Βάζουμε περίπου 1 κ.γ.
ελαιόλαδοσε μία μαντεμένια γάστραή σε μεγάλο αντικολλητικό τηγάνιμε κάθετα τοιχώματα.
Προσθέτουμε το σκόρδοκαι το μπούκοβοκαι μαγειρεύουμε σε μέτριαθερμοκρασία μέχρι να αρχίσει να ροδίζει το σκόρδο, για 1-2 λεπτά.
Προσθέτουμε και τις λαχανίδεςκαι συνεχίζουμε το μαγείρεμα μέχρι να μαραθούν, για2-3 λεπτά.
Μεταφέρουμε τις λαχανίδες σε πιάτοκαι βάζουμε από πάνω τα αυγά ποσέ(αν χρειαστεί, τα ζεσταίνουμε, βουτώντας τα για λίγο στο νερό που σιγοβράζει).
Σερβίρουμε με το φρυγανισμένο ψωμί.
ns.
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.