Μπορείτε να διατηρήσετε το λάχανο φρέσκο περισσότερο καιρό κόβοντας το κοτσάνι του σε βάθος 2 εκ. και τοποθετώντας μια βρεγμένη χαρτοπετσέτα.
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, τα αυγά και λίγο αλάτι.
Ρίχνουμε σταδιακά το γάλα, ανακατεύοντας συνεχώς για να μη σβολιάσει η ζύμη μας.
Προσθέτουμε λίγη μαργαρίνη λιωμένη και το ρούμι και το αφήνουμε να «ξεκουραστεί» για 15 περίπου λεπτά.
Θα φτιάξουμε περίπου 15 κρέπες, οπότε για κάθε κρέπα θα τηγανίσουμε σε λίγη μαργαρίνη και δυνατή φωτιά μία κουταλιά (κουτάλας σούπας) από τη ζύμη που ετοιμάσαμε.
Παίρνουμε μία έτοιμη κρέπα και την αλείφουμε με μία κουταλιά της σούπας κρέμα γάλακτος.
Βάζουμε μία φέτα ζαμπόν, ακόμη μία κουταλιά κρέμα γάλακτος και τριμμένο τυρί.
Τυλίγουμε την κρέπα σε ρολό και τη βάζουμε σε πυρέξ που έχουμε βουτυρώσει.
Όταν φτιάξουμε όλες τις κρέπες, ρίχνουμε από πάνω βούτυρο, την υπόλοιπη κρέμα γάλακτος και το υπόλοιπο τυρί, και βάζουμε το πυρέξ στο φούρνο στους 180° C για 20 περίπου λεπτά.
Γρήγορες και νόστιμες! Καλή μας όρεξη!
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.