Μεζές πασχαλινών αβγών

Μεζές πασχαλινών αβγών

Από την ιστοσελίδα: http://www.toarkoudi.gr

Υλικά

  • 6 αβγά πασχαλινά (βρασμένα και καθαρισμένα)
  • 3 κουταλιές σούπας μαγιονέζα
  • 1 κουταλιά σούπας μουστάρδα (dijon αν γίνεται)
  • λίγος χυμός λεμονιού
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • πάπρικα
  • λίγη κάπαρη


Οδηγίες παρασκευής

Μια εύκολη και πολύ νόστιμη συνταγή για μεζέ ενώ θα ψήνουμε το αρνί ή το κοκορέτσι.

Καθαρίζουμε τα αβγά και τα κόβουμε στη μέση κατά μήκος.

Αδειάζουμε προσεκτικά τους κρόκους σε ένα μπολ και τους λιώνουμε με ένα πιρούνι.

Προσθέτουμε τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, λίγο χυμό λεμονιού, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε να γίνει μια ομοιογενής κρέμα.

Τοποθετούμε τα άδεια μισά ασπράδια των αβγών σε ένα πιάτο στρωμένο με μαρουλόφυλλα και τα γεμίζουμε με την κρέμα αυτή.

Πασπαλίζουμε με λίγη πάπρικα και τοποθετούμε μια κάπαρη σε κάθε αβγό.

Καλή όρεξη!


Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.