Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι από όλες τις πλευρές του χοιρινού. Σε μία κατσαρόλα, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο.
Βάζουμε μέσα το χοιρινό μαζί με τα κρεμμύδια κομμένα σε φέτες, μέχρι το χοιρινό να πάρει ένα καφέ χρώμα απ' όλες τις πλευρές.
Στη συνέχεια, μεταφέρουμε το χοιρινό στη συσκευή αργού μαγειρέματος.
Προσθέτουμε λίγο από το μηλίτη στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε για να ξεκολλήσουν όλα τα καφέ κομμάτια που έχουν μείνει στον πάτο.
Προσθέτουμε το φασκόμηλο και το θυμάρι, δεμένα μαζί με λίγο σπάγγο και μαγειρεύουμε για λίγα λεπτά.
Ρίχνουμε το υγρό μέσα στην συσκευή αργού μαγειρέματος με το ψητό και προσθέτουμε και τον υπόλοιπο μηλίτη.
Τοποθετούμε το καπάκι και μαγειρεύουμε το χοιρινό σε δυνατή φωτιά για 1 ώρα.
Μετά τη 1 ώρα, χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για ακόμη 3 ώρες.
Βγάζουμε το κρέας, το τυλίγουμε με αλουμινόχαρτο και το αφήνουμε να ξεκουραστεί για περίπου 5 λεπτά.
Σερβίρουμε περιχύνοντας από πάνω το υγρό που υπάρχει στην συσκευή αργού μαγειρέματος.
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.