Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
500 γρ. παντζάρια βρασμένα (χωρίς τα πράσινα φύλλα τους)
1 φλιτζάνι τσαγιού χοντροκομμένη καρυδόψιχα
½ φλιτζάνι τσαγιού ψιλοκομμένος μαϊντανός
λίγο αλάτι
για τη σάλτσα:
250 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
150 γρ. μαγιονέζα
3 σκελίδες σκόρδο
2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
λίγο αλάτι
πιπέρι
για τη σάλτσα:
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.