Μπορείτε να διατηρήσετε το λάχανο φρέσκο περισσότερο καιρό κόβοντας το κοτσάνι του σε βάθος 2 εκ. και τοποθετώντας μια βρεγμένη χαρτοπετσέτα.
Κόβουμε σε μέτρια κομμάτια το κρεμμύδι, τις πιπεριές, τα μανιτάρια και το φρέσκο κρεμμύδι.
Ζεσταίνουμε λίγο λάδι σε ένα τηγάνι, όπου ρίχνουμε κόκκους πιπεριών (το κόκκινο και το πράσινο).
Κόβουμε το bacon και το ψαρονέφρι σε φέτες (φιλετάκια) και τα θωρακίζουμε στο λάδι.
Ρίχνουμε το κρεμμύδι, τις πιπεριές και το φρέσκο κρεμμύδι μαζί στο τηγάνι.
Ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε το Tabasco και τους υπόλοιπους κόκκους πιπέρι και σβήνουμε το τηγάνισμα με τη μισή ποσότητα κρασί.
Ρίχνουμε τα ντοματίνια κομμένα στα δύο και το αφήνουμε να μαγειρευτεί για ένα εικοσάλεπτο.
Μετά από είκοσι λεπτά προσθέτουμε 2 κουταλιές της σούπας πελτέ ντομάτας και το υπόλοιπο κρασί.
Σε ένα μικρό μπολ διαλύουμε το αλεύρι ανακατεύοντάς το με λίγο νερό.
Ρίζνουμε αυτό το χυλό στο φαγητό, ανακατεύοντας με την κουτάλα επί 2-3 λεπτά, ώσπου να πήξει ο ζωμός χωρίς να αρπάξει.
Σερβίρουμε το πιάτο μας ζεστό-ζεστό.
Καλή όρεξη!
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.