Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Ζεσταίνουμε καλά το ελαιόλαδο σ' ένα τηγάνι.
Ρίχνουμε το χοιρινό και το καψαλίζουμε - ροδίζουμε - πολύ καλά απ' όλες τις πλευρές.
Μετά από 15 λεπτά σοτάρισμα περίπου προσθέτουμε 1 φλιτζάνι ζεστό νερό.
Αφήνουμε το χοιρινό να πιει τα υγρά και μετά από 10 λεπτά αλατοπιπερώνουμε, σβήνουμε με τον χυμό λεμονιού, πασπαλίζουμε με θυμάρι και σερβίρουμε αμέσως.
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.