Για να σιτέψει το κρέας, το κόβουμε σε κομμάτια και το βάζουμε σε ένα μπολ με ελαιόλαδο και λίγο λεμόνι.
Το αφήνουμε για 2-3 ώρες ή περισσότερο (μέχρι και 24 ώρες) και μετά το ψήνουμε ή το βάζουμε στην κατάψυξη.
Σημείωση: Το ελαιόλαδο πρέπει να σκεπάζει το κρέας.
Συνδυάζουμε το αλεύρι, το αλάτι, τη μαγιά και το νερό σε ένα μπολ.
Στη συνέχεια, σκεπάζουμε το μπολ με μία πετσέτα και το αφήνουμε να "ζυμωθεί" σε θερμοκρασία δωματίου για 12 ώρες περίπου.
Τοποθετούμε τη ζύμη σε μια αλευρωμένη επιφάνεια και την διπλώνουμε σαν γράμμα (φέρνουμε τη δεξιά άκρη της ζύμης στη μέση και από πάνω την αριστερή).
Στη συνέχεια, τοποθετούμε τη ζύμη σε ένα πανί ή πετσέτα χωρίς χνούδι αφού πρώτα το έχουμε πασπαλίσει με καλαμποκάλευρο.
Πασπαλίζουμε επίσης και την κορυφή της ζύμης με καλαμποκάλευρο.
Καλύπτουμε χαλαρά με την πετσέτα και το αφήνουμε στην άκρη για μέχρι να διπλασιαστεί σε όγκο, περίπου 2 ώρες.
45 λεπτά πριν τις 2 ώρες, τοποθετούμε ένα μεταλλικό δοχείο με καπάκι σε προθερμασμένο φούρνο στους 260 βαθμούς °C.
Αφαιρούμε το προθερμασμένο δοχείο από το φούρνο.
Ξεσκεπάζουμε τη ζύμη και την αναποδογυρίζουμε προσεκτικά από την πετσέτα στο ταψί.
Βάζουμε το καπάκι στο δοχείο και το τοποθετούμε πίσω στο φούρνο.
Ψήνουμε για 30 λεπτά και στη συνέχεια αφαιρούμε το καπάκι και ψήνουμε για άλλα 15 - 20 λεπτά, έως ότου το ψωμί πάρει ένα ωραίο καφέ χρώμα.
Αφαιρούμε το ψωμί από το φούρνο και το τοποθετούμε σε μία σχάρα για να κρυώσει πριν το σερβίρουμε.
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.