Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ξεκινάμε βράζοντας τις ταλιατέλες για 8 με 10 λεπτά, ώσπου να γίνουν al dente - ελληνιστί: «να κρατάνε στο δόντι».
Κόβουμε τα κρεμμύδια σε ροδέλεςκαι τα τσιγαρίζουμε σε ελαιόλαδο.
Στύβουμε τις ντομάτες για να φύγουν τα σπόρια τους και τις τρίβουμε.
Μόλις μαραθεί το κρεμμύδι, προσθέτουμε την ντομάτα, αλάτι και πιπέρι.
Αφήνουμε τη σάλτσα σε χαμηλή φωτιά, ώσπου να δέσει.
Σουρώνουμε τα ζυμαρικά μας,αλλά δεν τα ξεπλένουμε για να μην χάσουν το άμυλό τους.
Ρίχνουμε το γιαούρτι στις ταλιατέλες, ανακατεύουμε καλάκαι τις σερβίρουμε σε μια πιατέλα.
Πάνω τους πέφτει ένα βουνό κεφαλοτύρι και τελευταία η σάλτσα με τα κρεμμύδια.
Καλή μας όρεξη!
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.