Μπιφτέκια της μαμάς

Μπιφτέκια της μαμάς

Από την ιστοσελίδα: http://www.toarkoudi.gr

Υλικά

  • 1 κιλό κιμά (700 γρ χοιρινο-300γρ. Μοσχαρίσιο)
  • 3 κρεμμυδια (ψιλοκομμένα)
  • 2 πράσα
  • 1 αυγό
  • μισό ποτηράκι κρασιού λάδι
  • 1 μέτρια ντομάτα ή 1 κουτ. Σούπας χυμό
  • 1 ματσάκι άνιθο
  • 1 κουτ γλυκού ρίγανη
  • 2 φέτες ψωμί (ψίχα μόνο)
  • 2 φρυγανιές


Οδηγίες παρασκευής

Σε ενα μεγάλο μπωλ βάζουμε τον κιμά.

Τρίβουμε μέσα τα κρεμμύδια, τα πράσα, τον άνηθο, τη ντομάτα.

Ρίχνουμε το αυγό, το λάδι, τη ρίγανη, αλάτι, πιπέρι, το ψωμί κ τις φρυγανιές (που προηγουμένως έχουμε μουσκέψει σε νερό και έχουμε στύψει) και ζυμώνουμε καλά.

Αφήνουμε το μπωλ για 1 ώρα περίπου στο ψυγείο.

Ζυμώνουμε καλά και πλάθουμε τα μπιφτέκια.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 250 βαθμούς για μισή ώρα.

Αν θέλουμε γαρνίρουμε με πατάτες φούρνου.


Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.