Για να δείτε αν τα αυγά σας είναι φρέσκα κάνετε το παρακάτω. Βάλτε το αυγό σε ένα ποτήρι με νερό, αν μείνει στον πάτο, τότε σημαίνει ότι είναι ολόφρεσκο ενώ αν είναι ελάχιστα στον αέρα είναι και πάλι καλό απλά όχι της ημέρας.
Αν το αυγό ανέβει στην επιφάνεια καλό θα ήταν να αποφύγεις να το καταναλώσεις.
Σε ενα μεγάλο μπωλ βάζουμε τον κιμά.
Τρίβουμε μέσα τα κρεμμύδια, τα πράσα, τον άνηθο, τη ντομάτα.
Ρίχνουμε το αυγό, το λάδι, τη ρίγανη, αλάτι, πιπέρι, το ψωμί κ τις φρυγανιές (που προηγουμένως έχουμε μουσκέψει σε νερό και έχουμε στύψει) και ζυμώνουμε καλά.
Αφήνουμε το μπωλ για 1 ώρα περίπου στο ψυγείο.
Ζυμώνουμε καλά και πλάθουμε τα μπιφτέκια.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 250 βαθμούς για μισή ώρα.
Αν θέλουμε γαρνίρουμε με πατάτες φούρνου.
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.