Για να γίνουν τραγανές οι πατάτες φούρνου, πανάρετέ τις με αλεύρι ή φρυγανιά στα οποία θα έχετε προσθέσει και λίγα μυρωδικά ή μπαχαρικά (θυμάρι, βασιλικό, κύμινο κ.λπ.) και λίγο αλάτι. Μετά, βάλτε τις στο ταψί με ελαιόλαδο ή λίγο βούτυρο και ανακατέψτε τις. Κατά τη διάρκεια του ψησίματος ανακατέψτε άλλη μία φορά.
Ρίχνουμε το λάδι στο τηγάνι και μόλις κάψει ρίχνουμε την τριμμένη ντομάτα. Προσθέτουμε τον κιμά και αλατίζουμε. Κατόπιν βάζουμε τη σάλτσα ντομάτας και μπόλικο πιπέρι. Το αφήνουμε λίγο να βράσει και προσθέτουμε τον βασιλικό και το ξύλο κανέλλας. Αφήνουμε την σάλτσα να βράσει και να δέσει. Ρίχνουμε σε μια λεκάνη τα μακαρόνια που έχουμε βράσει μαζί με τη σάλτσα αραμπιάτα, τα ανακατεύουμε να πάει παντού η σάλτσα, σερβίρουμε στο πιάτο μας και τρώμεεεεε!
Καλή μας όρεξη!!!
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.